1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak płuca prawego proszę o pomoc |
Ola Olka
Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 12244
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2018-05-03, 08:51 Temat: Rak płuca prawego proszę o pomoc |
zaniedbała bardzo mi przykro, przyjmij wyrazy współczucia |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2018-03-14, 08:52 Temat: Rak płuca prawego proszę o pomoc |
zaniedbała załączone przez ciebie wyniki w sumie potwierdzają tylko to o czym już pisałyśmy. Stan choroby u mamy jest zaawansowany i niestety żadne leczenie poza objawowym nie wchodzi tu w grę. zaniedbała napisał/a: | Mama jest w domu od 13 lutego, i w tym jest problem, boję się nawet nabąknąć mamie o hospicjum, boję się jej reakcji | Wiem że to bardzo ciężko ale myślę że musisz mamę jakoś przekonać, może powiedz że po prostu lekarz będzie odwiedzał ją w domu bo to wygodniejsze i nie trzeba czekać na wizyty? Pomoc hospicju wydaje mi się w waszym przypadku konieczna szczególnie że piszesz: zaniedbała napisał/a: | jestesmy w tym same, |
Przykro mi bardzo że sytuacja jest taka ciężka.
Trzymaj się pozdrawiam serdecznie. |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2018-03-09, 08:11 Temat: Rak płuca prawego proszę o pomoc |
zaniedbała mama jest w szpitalu czy w domu? Jeżeli w domu to pomyślcie jak najszybcie o zgłoszeniu mamy do hospicjum domowego. Choroba jest zaawansowana i taka pomoc będzie konieczna.
Pozdrawiam serdecznie |
|
|